Hot Yoga Life2017-04-07T18:43:25+01:00

“What ever you do in life.
Yoga shows you one way to do it better”

Chuck Miller

HOT YOGA LIFE – HOT YOGA I KØBENHAVN

Hot Yoga Life er et yoga center på 300 m2 centralt Tårnby tæt på Ørestad og på vejen til Dragør. Vores flotte nye lokaler åbnede i Januar 2017. Kernen i vores undervisning er at dyrke Yoga i en opvarmet sal, med afsæt i den klassiske Hot Yoga metode udviklet af Bikram Choudhury.

Vi udvider løbende vores sortiment af yoga timer og aktiviter. Udover Klassiske Hot Yoga sekvens, tilbyder vi også Yin Yoga, Yin Flow, Ashtanga Vinyasa Yoga, Hot og almindeligt tempereret Vinysa Flow, yoga hold for seniorer, enetimer, privathold og masser af workshops. Senest har vi tilføjet Gotved-inspireret dans og barre-træning til programmet.

Vores mål er at kunne tilbyde et center hvori lidenskaben for Yoga, sundhed, og fordybelse vil være kernen. Vores dygtige team og vores rummelige fysiske rammer er grundlaget for at dele denne lidenskab, så at du som yogaudøver vil opleve en hverdag med mere overskud, koncentration, ro, styrke og balance. Vi ønsker at udvikle et stærkt fællesskab af glade yogier, hvor der er plads til nysgerrighed, udvikling, og masser af varme.

Vores undervisere kommer fra forskellige yoga baggrunde, og vi lægger vægt på respekt for alle traditioner, såvel som for alt det nye. Fælles for os der underviser hos Hot Yoga Life i København er dog, at vi alle har et personligt og dedikeret engagement til Yogaens univers.

I vores undervisning vil du møde udfordring, seriøsitet, nærværd, et lille pif af Yoga traditionens visdom, men du skal bestemt også regne med at have det sjovt, og finde glæden og energien frem til at lære din krop endnu bedre at kende.

Vi glæder os til at møde dig på måtten i vores yoga center i København,

De varmeste hilsner,
Hot Yoga Life

Call Now Button

EN UGES FRI TRÆNING

KUN 99,-
BESTIL HER
close-link
FRI TRÆNING